XE-BLOGARE.BLOGSPOT.COM

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Τα πάντα για την E3 2009



Μετά από δυο χρόνια σχετικής ξηρασίας η Ε3 επιστρέφει δριμύτερη να μας προσφέρει πλούσιο υλικό και πληροφορίες για τα πάντα σχετικά με την βιομηχανία των video games! Η φετινή έκθεση δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση, με τις φήμες που την περιτριγυρίζουν και τις διάφορες ανακοινώσεις των εταιρειών να υπόσχονται ένα τουλάχιστον εντυπωσιακό τετραήμερο.

Στη συνέχεια θα αναφέρω κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε όλοι στο κλίμα αυτής τις μεγάλης γιορτής:


Sony

Από τη Sony περιμένουμε πτώση στην υπερβολικά τσιμπημένη τιμή του PS3 που ειδικά αυτήν την εποχή λόγο της κρίσης το κάνει πιο απρόσιτο από ποτέ!
Επίσης αναμένουμε κάτι για το οποίο ήδη μάθαμε πολλά πράγματα τις προηγούμενες μέρες και όπως καταλάβατε μιλάω για τη νέα έκδοση του PSP που όντως είναι πραγματικότητα και περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο ανάλογο post.
Όσο αφορά τα παιχνίδια, η Sony έχει πολλά να προσφέρει καθώς αναμένουμε να μάθουμε πολλές νέες πληροφορίες για παιχνίδια όπως Gran Τurismo 5, Heavy Rain, Uncharted 2, God of War 3, MAG, Ratchet and Clank: A Crack in Time και White Knight Chronicles κ.α. τα οποία είναι μόνο ένα δείγμα από τα παιχνίδια που θα ασχοληθεί η ιαπωνική εταιρία στην έκθεση.


Microsoft

Όσο αφορά τη Microsoft φέτος τα πράγματα ίσως θα είναι δυσκολότερα σε σχέση με τα δυο προηγούμενα χρόνια καθώς φέτος είναι η πρώτη χρόνια που το PS3 έδειξε τις πραγματικές του ικανότητες και άρχισε α φοβίζει τον κολοσσό του Bill Gates.
Από την άλλη ένα ακόμα αρνητικό για τη Microsoft φέτος είναι ότι δεν έχει να παρουσιάσει ΤΟΝ τίτλο φέτος πράγμα που είχε τις προηγούμενες δυο χρονιές (2007: Halo 3, 2008: Gears of war 2) παρολ' αυτά δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση έχοντας ρόλο κομπάρσου καθώς όπως θα δείτε και παρακάτω η φετινές αποκλειστικότητες δε θα ναι λίγες για το 360 πράγμα που ικανοποιεί τους fans της εταιρίας. Τα παιχνίδια λοιπόν που τραβάνε το ενδιαφέρον από πλευράς microsoft θα είναι
το Halo 3: ODST, Forza Motorsport 3 , Splinter Cell: Conviction.


Nintendo


Για την Nintendo πάλι τα πράγματα ίσως είναι ευκολότερα από τους υπολοίπους καθώς οι πώλησης σε hardware και software τη βρίσκουν σχεδόν πάντα πρώτη, πράγμα που της δίνει την ευκαιρία να νιώθει πιο άνετα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της!
Παρολ' αυτά το κοινό της Nintendo, που κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και μεγαλύτερο, είναι ανυπόμονο και απαιτητικό και περιμένει σίγουρα από την ιαπωνική εταιρία από το Κιότο να πράξει τα ανάλογα! Έτσι λοιπόν από την Nintendo περιμένουμε να μάθουμε πράγματα σχετικά με τίτλους όπως τα νέα Zelda και Mario,το Red Steel 2, το Wii Sports Resort, το Silent Hill: Shattered Memories, το Metroid Prime και πολλά άλλα..


Οι υπόλοιποι...


Όσο αφορά τους υπόλοιπους developers τα νέα είναι και εκεί άκρως ενδιαφέροντα καθώς περιμένουμε κυριολεκτικά παιχνιδάρες όπως Call of Duty: Modern Warfare 2, Mass Effect 2, Assassin’s Creed 2, Bioshock 2, Starcraft 2 κ.α. πράγματα που συντελούν στον να κάνουν τη φετινή έκθεση της Ε3 πιο σημαντική από πότε.

have a nice time

Άμα θέλετε να έχετε άμεση επαφή με αυτά που συμβαίνουν στην Ε3 δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω παρά να κάνετε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads