XE-BLOGARE.BLOGSPOT.COM

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Τέλος στην ανωνυμία των καρτοκινητών



Σχέδιο νόμου, που αφορά στην ταυτοποίηση των χρηστών καρτοκινητών, για την καταπολέμηση πάσης φύσεως μορφής εγκληματικότητας, καταθέτει στη Βουλή προς διαβούλευση το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Σύμφωνα με τα στοιχειά του υπουργείου σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα πάνω από 13 εκατομμύρια χρήστες καρτοκινητών που ως σήμερα ζούσαν στην ανωνυμία, αλλά από τον ερχόμενο Ιούλιο ως τον Ιούλιο του 2010 θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους αλλιώς τα νούμερα τους θα απενεργοποιηθούν.
Αυτό σύμφωνα με τους υπεύθυνους θα βοηθήσει στη μείωση της εγκληματικότητας ακόμα και των "φαρσών" που γίνονται καθημερινά με τη χρήση των καρτοκινητών αφού από εδώ και πέρα οι χρήστες θα δρουν ονομαστικά πράγμα που θα τους αποτρέπει από τέτοιου είδους ενέργειες.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση αυτή έχει ήδη ξεσηκώσει αρνητικά το κοινό όπως επίσης και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όπου θα χρειαστούν να πράξουν μεγάλο έργο ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κυβέρνησης.

Προσωπικά διαφωνώ πλήρως με την κίνηση αύτη και θα με από τους τελευταίους που θα πάνε μα δηλώσουν τα στοιχεία τους !! Αναριωτιέμαι επίσης πως θα τα βγάλουν πέρα με 9.500.000 χρήστες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads