XE-BLOGARE.BLOGSPOT.COM

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Αίσχος : αγρότες βασάνισαν μετανάστες

Αγρότες στη Νέα Μανωλάδα βασάνισαν μετανάστες, δένοντάς τους σε μηχανή και σέρνοντάς τους στο κέντρο του χωριού.


Οι μετανάστες σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Πατρίς", κατηγορήθηκαν για κλοπή αιγοπροβάτων, χωρίς όμως ποτέ να δηλωθεί το αδίκημα στις αστυνομικές αρχές.


Οι αγρότες της περιοχής, που προφανώς -είναι γνωστή η συμπεριφορά τους από το παρελθόν- θεωρούν ότι έχουν εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους οικονομικού μετανάστες, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.


Οι δύο Έλληνες εκδικητές, ένας 31χρονος και ένας 24χρονος, έπιασαν στα πράσα, όπως ισχυρίζονται τρεις μετανάστες από το Μπαγκλαντές να κλέβουν τη νύχτα αιγοπρόβατα. Δεν ειδοποίησαν την αστυνομία, τους άφησαν να φύγουν και την επόμενη μέρα πήγαν στην περιοχή που πίστευαν ότι μένουν οι δράστες για να τους τιμωρήσουν.


Έτσι, χθες το μεσημέρι εντόπισαν τους μετανάστες και αφού τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ξεκίνησαν τα βασανιστήρια. Τους γρονθοκόπησαν, τους κλότσησαν, τους χτύπησαν με μια γκλίτσα και στη συνέχεια τους έδεσαν με ένα σχοινί από μια μοτοσυκλέτα και τους έσυραν στη Νέα Μανωλάδα.


Οι κάτοικοι, σοκαρισμένοι από το θέαμα, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε τους Έλληνες βασανιστές για παράνομη βία, πρόκληση σωματική βλάβη, εξύβριση και κλοπή και τους δύο μετανάστες για ζωοκλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads