XE-BLOGARE.BLOGSPOT.COM

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

E3 2009 microsoft press conference


Παρ όλες τις προβλέψεις που έκαναν οι περισσότεροι πριν την έναρξη της Ε3, η miicrosoft όχι μόνο δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου στη φετινή Ε3 αλλά πολύ δύσκολα θα χάσει το ρόλο του πρωταγωνιστή από τις υπόλοιπες εταιρίες καθώς με τις ανακοινώσεις που ανήγγειλε μας έκανε όλους να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα!

Και τι δεν είδαμε λοιπόν σε αυτή την συνέντευξη τύπου!!! Ας τα παρω λοιπον με τη σειρά για να μη χαθώ. Πρώτα είδαμε trailers και gameplay footage από παιχνίδια όπως Modern Warfare 2, Tony Hawk Ride, Left 4 Dead 2, The Beatles Rockband, Final Fantasy XIII. Στη συνέχεια άρχισαν να ανακοινώνονται τα exclusives πράγμα που αρχικά μας έκανε να βαρεθούμε γιατί παρουσίαζαν μόνο arcades του XBL και ήταν κάπως κουραστικό όμως στη συνέχεια ήρθαν οι ειδήσεις που έσκασαν σαν βόμβα στα αυτιά όλων και κυρίως στα αυτιά των υπεύθυνων της Sony και της Nintendo που τρέχουν και δεν φτάνουν να προλάβουν τη Microsoft που είναι εκατοντάδες βήματα μπροστά. Τα παιχνίδια που είδαμε λοιπόν ήταν το Splinter Cell Conviction , Forza Motorsport 3, Halo 3 ODST, Halo Reach, Alan Wake ... η βομβες ερχονται ακομα δεν ακουσατε τιποτα...

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν κάποιες τρομερές, μπορώ να πω, XBL προσθήκες όπως applications για FACEBOOK, TWITTER, και LAST.FM προσθήκες που θα φέρουν επανάσταση στο console entertainement.

Και τώρα οι Βόμβες... Πρώτα αποκαλύφθηκε ότι το MGS franchise θα πάει και στο xbox 360 με έναν exclusive τίτλο το Metal Gear Solid Rising όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο Raiden και όχι ο Snake και για το τέλος μας αφησαν το καλύτερο ... τo κυρίως πιάτο της παρουσίασης ήταν το Project Natal. Οι φήμες των προηγούμενων μηνών αποδείχθηκαν αληθείς, καθώς η Microsoft αποκάλυψε το δικό της περιφερειακό που μπορεί να αναγνωρίζει κίνηση. Πρόκειται για κάτι σαν κάμερα-δέκτη, η οποία αναγνωρίζει την κίνηση ολόκληρου του σώματος του παίκτη, πιάνει και “ήχο” και δεν απαιτεί κανενός είδους χειριστήριο. Πρωτότυπο; Nαι. Επαναστατικό; Θα δείξει. Το τέλος των χειριστηρίων; Είναι πολύ νωρίς για να πούμε.

Δειτε ολοκρηρη την συνεντευξη εδώ (πραγματικά αξίζει και δεν θα βαρεθείτε καθόλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads